Illalla on Euroviisut, jes! On tullu jo perinteeksi kattoa Euroviisut joka vuosi. :) Aikooko muut kattoa? :) Tai katsoiko?

 Tänä vuonna finaalissa on ihan liian hyviä biisejä, enkä voi laittaa jottai biisiä ylitte muitten.. ^^' Tässäpä joitain mun lemppareita:

  • Suomi: Da Da Dam (Paradise Oskar, alias Axel Ehnström)
  • Ruotsi: Popular (Eric Saade)
  • Irlanti: Lipstick (Jedward)
  • Tanska: New Tomorrow (A Friend in London)
  • Azerbaidzan: Running Scared (Eldar&Nigar) Tää on ihana.♥

Tuossa oli muutamia, mutta finaalissa on vielä paaaaljo lisää hyviä!

 

 

 

Tässäpä Irlannin edustuskappale, kertsi jää kyllä päähän soimaan.. :D Nuo laulajat on muuten kaksosia, ihan samannäkösiä ;o Niitten lavashow Irlannin karsinnoissa oli energinen ja hauska, mutta nytte semifinaalissa niillä oli kuullemma ollu jottai ongelmaa äänen kans. Toivottavasti se asia korjaantuu tänä iltana. ;)

Eilen oli kans Suomi vs Venäjä MM-jääkiekon välieräottelu, ja Suomi voitti 3-0 ! Hyvä Suomi. :) Ja Mikael Granlund teki ekan maalin, ja vielä ilmaveivillä !!

 

Katsokaa ja ihmetelkää!

Huomenna sitte Suomi vastaan Ruotsi finaali, ja Suomeen tulee kultaa.♥ (Toivottavasti, mahollisuus on.(:)

 

Oli pakko laittaa vielä tommonen.. ;p Antero Mertaranta on paras selostaja mitä voi olla. :D Kattokaa muuten tuossa Antsan takana olevia selostajia, neki on aika ihmeissään... :DD

Kyllä se siltä näyttää, että mä maanantaina alotan tuolla Bloggerissa blokkailemaan. (----: Sivupohja on laitettu ja semmosta.  Vielä en oo ehtiny laittaa seuraamiani blogeja sinne, mutta senhän ehtii.

Moimoi, ja nauttikaa Viisuista! ♥