En oo aiemmin oikein kuunnellu Suvi Teräsniskaa, mutta tuo Jos menet pois on kyllä aika ihana. ;_;♥ Laitanpa sen heti tähän.

Kantzii kuunnella ;D

Koulussa sitä samaa mitä ennenki, ei tietenkää saatu kemian kokeita takasi, koska yksi oppilas ei ollut tehnyt vielä koetta.. -,- Ja opettaja ei kuullemma edes ollut koskenut kokeisiin! Että tämmösiä vinkeitä taas kemian opella. :D Se varmaan nauttii ku saa kiusata meitä. :)

Opon tunnilla käsiteltiin ammatteja. Tehtiin joku testi, että olisko sopiva datanomiksi. En ees ymmärrä, mikä se on. :D Siinä vsn perehdytään tietojenkäsittelyyn tai jtn.? Kummiski, mä rastitin kaikki vaihtoehdot, ja oisin sopiva siihen. En kyllä aio ottaa noita tosissani, en halua tommosta ammattia.. :D Mulla ei ees oo mtn. tulevaisuuden suunnitelmia, ainakaan ammatin suhteen.. Lukioon meen kyllä peruskoulun jälkeen, mutta mihin sitte? ;o Onko muilla mtn. toiveammattia/tulevaisuudensuunnitelmia?

Illalla ois pitäjänmestaruushiihdot, pitää kait sitä sinnekki änkeytyä. :-p Saa nähä miten menee..........

Laitan taas niitä kuvia tylsän postauksen iloksi :) :

Kaikki kuvat on kesältä 2010. =) 3 ekaa kuvaa on mummolan uimapaikasta, viimenen on ihan täältä missä asun. Kosken vieressä tommonen uimapaikka.  :P

Mut moooikka. (: